avattavat ikkunat

Avattavat ikkunat

Avattavien PihlaPRO-ikkunoiden edistyksellinen tiiviys ja energiatehokkaat lasitukset takaavat varman lopputuloksen.

Tyylikkäät ja kestävät ikkunat mittatilaustyönä suomalaisiin olosuhteisiin

Avattavat PihlaPRO-ikkunat ovat luotettavia jokasään monikäyttöikkunoita, jotka sopivat monipuolisesti erilaisiin kohteisiin. Ikkunan sisäpuite tiivistetään kahdella tiivisteellä, joista toinen on karmin kyntteessä ja toinen puitteen huulloksessa. Valmistamme ja varustelemme kaikki ikkunat kohteen vaatimusten mukaisesti mittatilaustyönä Suomessa.

Monipuoliseen lisävarustevalikoimaan kuuluvat mm. korvausilmaventtiilit, sälekaihtimet ja hyönteispuitteet tuuletusikkunoihin.

avattavat ikkunat

Rakenne

Kaksipuitteisen ikkunan sisäpuite ja karmi ovat oksatonta, sormijatkettua mäntyä. Ulkopuite ja karmin ulkoverhous ovat alumiiniprofiilia. Vakiokarmisyvyydet ovat 130, 170 ja 210 mm.

Lasitus

MSE1-A:n sisäpuitteessa on kaksinkertainen, selektiivinen eristyslasi ja ulkopuitteessa tasolasi.

MSE2-A:n sisä- ja ulkopuitteessa on kaksinkertainen, selektiivinen eristyslasi.

Lasivaihtoehdoksi voi valita myös auringonsuojalasin, itsepuhdistuvan lasin, kuviolasin, huurtumattoman lasin tai erilaisia turvalaseja.

Pintakäsittely

Puuosissa on teollinen peittomaalaus tai ne voidaan kuultokäsitellä halutulla sävyllä. Kuultokäsittelyssä sisäpinnat lakataan. Puuosien vakioväri on valkoinen NCS S 0502-Y. Alumiiniosat polttomaalataan RAL-värikartan sävyyn. Alumiiniosien vakiovärit ovat valkoinen RAL 9010 ja tummanharmaa RAL 7024.

Pintahelat ja saranat

Ikkunan painikkeet ja peitekilvet sekä karmien kiinnitysreikäporaukset ja reikien peitetulpat sisältyvät vakiotoimitukseen. Kaikki ikkunan helat, kuten lukot ja kytkentäsalvat, ovat metallia ja pintahelat kromattuja tai valkoisia. Ikkunassa käytettävät 8 mm pulttisaranat ovat valkoiset tai kirkkaat.

Katso tarkemmat tuotekohtaiset tiedot Materiaalipankista

Avattavat ikkunat

Avattavat ikkunat ovat saatavilla joko kolme- tai nelilasisena.

MSE1-A Puu-alumiini-ikkuna
MSE2-A Puu-alumiini-ikkuna
MSE1-A Puu-puuikkuna

Entistä parempi ikkuna ammattilaiskäyttöön

PihlaPRO MSE1-A Puu-alumiini-ikkunaamme on tehty muutoksia niin ikkunan ominaisuuksiin kuin ekologisuuteenkin. Uudistunut ikkuna palvelee nyt paremmin uudisrakentamisen kehittyviä tarpeita sillä on edeltäjäänsä merkittävästi pienempi hiilijalanjälki.