Toukokuun Gubbe-terveiset

Kuukauden kohokohta on jälleen täällä, sillä saimme nyt jo seitsemännet kummivanhuksiemme kuulumiset Gubbe-terveisten muodossa. Kummivanhuksemme Aune sekä Eeva ovat nauttineet kovasti ulkoilusta Gubbejensa seurassa ja ovat jo tehneet yhteisiä suunnitelmia kesälle.

Osallistuimme viime vuonna vanhuspalveluyritys Gubben onnellinen vanhuus -kummitoimintaan, jonka avulla autetaan yksinäisiä vanhuksia ja työllistetään nuoria merkityksellisen työn pariin.

Yrityksemme kummivanhukset ovat 86-vuotias Eeva sekä 84-vuotias Aune. Heidän Gubbe-sydänystävinään toimivat 16-vuotias Ella ja 24-vuotias Vilma. Alta voit lukea ilahduttavat terveiset Eevan ja Ellan, sekä Aunen ja Vilman tapaamisista toukokuun ajalta.

Kummivanhus Aune ja Vilma-Gubbe

Toukokuussa aurinkoiset säät tarjosivat upeita ulkoiusäitä ja myös kummivanhuksemme Aune sekä Vilma -Gubbe nauttivat valoisista ja lämpimistä päivistä yhdessä ulkoillen. Kävelyt merenrannassa ovat ilahduttaneet Auvea kovasti ja hän olikin todennut Vilmalle, että yhteiset ulkoilut piristävät kovasti mieltä.

Ulkoilujen lisäksi ystävykset ovat ehtineet myös jumppailemaan, kahvittelemaan, tekemään erilaisia kotiaskareita sekä suunnittelemaan yhteistä tekemistä kesälle. Suunnitelmissa on ainakin museoissa vierailua, leipomista ja palapelien tekemistä.

Aune on ollut tuttuun tapaansa erittäin hyväntuulinen sekä iloinen ja ystävyksillä on aina mukavaa yhdessä. Innolla jäämme odottamaan kuulumisia kesän yhteisistä aktiviteeteista!

Kummivanhus Eeva ja Ella-Gubbe

Toukokuu toi kesän mukanaan, kun luonto muuttui vihreäksi ja aurinkoiset päivät hellivät meitä moneen otteeseen. Myös vappua vietettiin perinteisesti toukokuussa ja iloisissa tunnelmissa olivat myös kummivanhuksemme Eeva sekä Ella -Gubbe.

Aurinkoiset ilmat ovat tuttuun tapaan innostaneet Eevaa ulkoilemaan ja hän viihtyykin ulkona Ellan seurassa niin hyvin, että toukokuun käynnit ovat vierähtäneet lähes kokonaan ulkoilmassa. Eräällä kerralla kaksikko oli päättänyt lenkin lomassa pyörähtää kirjastoon lainaamaan Eevalle kirjoja, ja Eeva oli ollut kirjastokäynnistä suunnattoman onnellinen.

Ulkoilun ohella kaverukset ovat ehtineet myös kahvittelemaan sekä jutustelemaan kaikenlaista maan ja taivaan väliltä. Eeva on ollut oma pirteä itsensä ja tunnelma tapaamisella on aina lämmin ja välitön.

Olemme erittäin onnellisia, että voimme Gubben kautta mahdollistaa näin lämpimät ja arvokkaat kohtaamiset kummivanhuksillemme Eevalle sekä Aunelle ja samalla tarjota Ellalle ja Vilmalle erityisen tärkeän työtehtävän. Toivomme heille yrityksemme puolesta jatkossakin sydämellisiä kohtaamisia ja jäämme odottamaan mitä kesäkuu ja kesäsuunnitelmat tuovat tuollessaan!

Huhtikuun Gubbe-terveisistä voit lukea täältä
Maaliskuun Gubbe-terveisistä voit lukea täältä
Helmikuun Gubbe-terveisistä voit lukea täältä
Tammikuun Gubbe-terveisistä voit lukea täältä
Joulukuun Gubbe-terveisistä voit lukea täältä
Marraskuun Gubbe-terveisistä voit lukea täältä

Lisää Gubben Onnellinen vanhuus -kummitoiminnasta voit lukea täältä www.onnellinen-vanhuus.fi/