Toukokuun Gubbe-terveiset

Toukokuussa Aunen gubbe ja Aune ovat ulkoilleet reippaasti ja suunnitelleet kesää. Myös Kaarina ja hänen gubbensa ovat ulkoilleet aurinkoisessa säässä ja suunnitelleet lähestyvää kesää.

Kummivanhus Kaarina ja Eerika-Gubbe

Käynnit ovat pitäneet sisällään…

Reipasta ulkoilua, kesän suunnittelua, kotiaskareiden hoitoa, auringosta nauttimista, jäätelöllä herkuttelua, kahvihetkiä, kirjan ja lehtien lueskelua, sekä tv-sarjojen katsomista

Gubben mukaan toukokuun kohokohta on ollut…

Kaiken näköinen touhuaminen ja kotiaskareiden teko. Olemme yhdessä vaihtaneet lakanat ja mankeloineet. Lisäksi käynti ulkona ihanassa säässä ja puiston penkillä istuskelu nauttien auringosta oli molempien mielestä mukavaa! Yksi hauska tekeminen oli myös vanhojen Kotiliesi-lehtien selailu!

Kaksikon puheenaiheena on ollut…

Maailmanmeno, molempien kuulumiset ja kaikki muu kiva, kuten vanhoista muistoista juttelu. Kaarina on myös jutellut paljon vanhuudesta ja yksinäisyydestä.

Gubben mukaan käyntien tunnelma on ollut…

toimelias ja reipas. Yhteistyössä on voimaa!

Kummivanhus Aune ja Reetta-Gubbe

Käynnit ovat pitäneet sisällään…

Reipasta ulkoilua, vitsien kertomista, kesän suunnittelua, auringosta nauttimista, sekä kirjojen ja lehtien lueskelua.

Gubben mukaan toukokuun kohokohta on ollut…

Olemme päässeet taas ulkoilemaan! Olemme istuneet auringon lämmössä ja nautittu täysin siemauksin. Hauskat jutut ovat myös ilahduttaneet. Kerroin Aunelle näkemästäni videosta, jossa hiiri hyppäsi kissan päälle ja naureskeltiin sille kunnolla.

Kaksikon puheenaiheena on ollut…

Kevät ja kesä, sekä muut vuodenajat ja sää. Puheenaiheena on myös ollut Aunen läheiset, kahvin juonti, autokoulu ja työnteko. Myös lasten oikeudet olivat puheenaiheena yhdellä kerralla.

Gubben mukaan käyntien tunnelma on ollut…

Ihanan lämmin! Käynnit ja kesän alkaminen ovat olleet molemmille niin tärkeitä.