PihlaPRO on syystä ammattilaisen valinta

Valmistamme hinta-laatusuhteiltaan parhaita ikkunoita ja ovia ainoastaan rakennusliikkeiden ja alan ammattilaisten käyttöön.
Tarjoamamme ainutlaatuinen asiakashyöty perustuu ennen kaikkea kolmeen toimintamme kulmakiveen: luotettavuuteen, kapasiteettiin ja tuoteinnovaatioihin.

Luotettavuus

Olemme alan luotettavin toimija ja tarjoamme tuotteillemme kattavat takuut. Vuosikymmenten kokemus on kartuttanut osaamistamme ja teknistä asiantuntijuuttamme sellaiselle tasolle, että voimme ylpeänä sanoa olevamme asiakkaidemme paras yhteistyökumppani vaativissakin rakennushankkeissa. Onnistuneen lopputuloksen takaa projektin hallittu läpivienti myynnistä suunnitteluun, suunnittelusta tuotantoon sekä asennuksesta laskutukseen ja aina kiiteltyyn jälkimarkkinointiimme asti.

Pidämme aina sen minkä lupaamme ja sovitussa aikataulussa. Taustallamme on taloudellisesti vakaa emoyhtiö.

Kapasiteetti

Meillä on riittävä kapasiteetti, joten kausivaihtelut eivät pääse vaikuttamaan asiakkaaseen. Joustamme myös muuttuvissa tilanteissa tarvittaessa hyvinkin nopeasti.

Tuoteinnovaatiot

Meiltä asiakas saa aina myös enemmän kuin pelkän laadukkaan tuotteen. Panostamme jatkuvaan tuotekehitykseen ja tarjoamme asiakkaillemme alan parhaita ja innovatiivisimpia ratkaisuja vaativiin ja ajankohtaisiin tarpeisiin. 

Henkilötarina Ari Halla-aho

Henkilötarina Ari Halla-aho

Ari Halla-aho on Pihla Groupin teollisen yksikön liiketoimintapäällikkö. Hänellä on pitkä ja monipuolinen esimieskokemus rakennusalan tuote- ja projektimyynnin eri tehtävistä.

Henkilötarina Ari Halla-aho