Tee vastuullisuusteko – Osta työtä Suomeen

Suomalaisen Työn Liitto järjestää nyt 4.12.2020 kuudetta kertaa Osta työtä Suomeen -päivän, jonka tarkoituksena on muistuttaa suomalaisia kuluttajia suomalaisen työn tärkeydestä ja kotimaisten tuotteiden sekä palveluiden valintojen vaikutuksista. PihlaPRO on omalta osaltaan halunnut ottaa osaa kyseiseen päivään ja muistuttaa kaikkia suomalaisen työn tukemisen tärkeydestä.

Nyt jos koskaan on aika tukea kotimaista ja ostaa työtä Suomeen. Osta työtä Suomeen -päivällä on tänä vuonna erityinen arvo niin yrityksille kuin kuluttajillekin. Poikkeuksellinen korona-aika on vaikuttanut negatiivisesti Suomen talouteen ja työllisyyteen sekä vaikeuttanut monien yritysten toimintaa ja kuluttajien taloudellista tilannetta.

Osta työtä Suomeen -päivän tavoitteena on herättää kuluttajat miettimään kulutusvalintojaan ja saada heidät miettimään ostoksiaan suomalaista työtä ajatellen, sillä kuluttamisella on suuri työllistämisvaikutus. Työllisyyden lisäksi kotimaisen tuotteen tai palvelun valinta on vastuullisuusteko.

Valitsemalla kotimaiset PihlaPRO ikkunat ja ovet, tuet suomalaista työllisyyttä ja tuotantoa. Kaikki PihlaPROn ikkunat ja ovet valmistetaan keskellä Suomea Kannuksessa Eskolan tehtaallamme monenkymmenen vuoden kokemuksella. Ikkunoidemme päämateriaalina käytämme FSC / PEFC -sertifioitua puuta.

Kaikki PihlaPROn tuotteet ovat Avainlippu-merkittyjä. Lisäksi pystymme tarjoamaan rakennusteollisuuden asiakkaille Joutsenmerkki-kriteerein valmistettuja ikkunoita ja ovia. Täten ikkunamme ja ovemme sopivat myös Joutsenmerkki-kohteisiin. Voit lukea lisää Joutsenmerkkikriteerein valmistetuista ikkunoista tästä

Nyt on siis aika varmistaa, että meillä Suomessa on töitä nyt ja tulevaisuudessa. Meille tärkeintä on olla luotettava osa asiakkaittemme prosessia. Me olemme ammattilaiset ikkunoidesi takana ja takaamme asiakkaillemme vaativammatkin ratkaisut ajantasaisesti sekä nyt että tulevaisuudessa. Luota meihin ja suomalaiseen!

PihlaPRO on perustellusti ammattilaisen varma valinta.