Syyskuun Gubbe -terveiset

Syyskuussa Kaarina ja Kaarinan Eerika-Gubbe ovat viettäneet yhdessä aikaa kahvitellen ja käsitöiden parissa. Aune ja hänen Reetta-Gubbensa ovat ihastelleet ruska-aikaa ulkoilun lomassa ja viettäneet hauskoja hetkiä yhdessä nauraen.

Kummivanhus Aune ja Reetta-Gubbe

Käynnit ovat pitäneet sisällään…

Ulkoiluhetkiä syysilmassa, ruskan ensimmäisten merkkien bongailua, kahvitteluhetkiä, naurua ja kirjojen lukemista, sekä selailua.

Gubbe-avustajan mukaan kuukauden kohokohta on ollut…

Syyskuun kohokohtana ovat olleet molempien iloinen mieli ja yhteiset syksyiset ulkoiluhetket. Ollaan useampaan kertaan käyty ulkona nautiskelemassa raikkaasta ilmasta, toisinaan aurinko on paistanut, mutta ollaan lähdetty reippaasti ulos myös pilvisellä säällä.

Kaksikon puheenaiheena on ollut…

Ollaan juteltu syksyn ilmoista, puiden lehdistä, Aunen tekemisistä, merieläimistä (luettiin kirjaa aiheesta), kahvinjuonnista, autoilusta ja koirista.

Gubbe-avustajan mukaan käyntien tunnelma on ollut… 

Olemme ihastelleet syksyn sävyjä ja rapsakkaa syysilmaa ulkoilun ja kävelylenkkien merkeissä!

Kummivanhus Kaarina ja Eerika-Gubbe

Käynnit ovat pitäneet sisällään… 

Kodin askareissa auttamista, hetkiä käsitöiden parissa, kahvitteluhetkiä ja naurua, ajankohtaisten uutisten lukemista ja teknologia-asioissa avustamista.

Gubbe-avustajan mukaan kuukauden kohokohta on ollut… 

Syyskuussa kivaa on ollut jälleen tavalliset askareet ja puuhat! Mankeloiminen, pyykkien ripustaminen, käsitöiden teko, lehtien ja kirjojen lueskelu. Juttua on jälleen riittänyt ja Kaarina tykkää kertoa paljon vanhoja tarinoita ja onkin sanonut, että kiva kertoa tarinoita jollekin.

Kaksikon puheenaiheena on ollut… 

Syyskuussa olemme keskustelleet maailmanmenosta, työstä ja koulusta sekä kertoneet vanhoja tarinoita. Parasta asiakkaan mielestä on saada jakaa ihan vain tavalliset kuulumiset ja keskustella perusasioista!

Gubbe-avustajan mukaan käyntien tunnelma on ollut…

Syyskuussa ollaan keskitetty rauhalliseen kahvitteluun, pieniin ulkoiluhetkiin tai kotijumppaan sekä sielunhoitoon mukavan juttelun ja lempiherkkujen parissa.