VANTAA – T2H: Asunto Oy Vantaan Aurora ja Victoria

Vantaan Kivistöön nousee uusia T2H:n rakennuttamia ihania koteja mm. Asunto Oy Vantaan Aurora sekä Asunto Oy Vantaan Victoria. Victoria ja Aurora ovat naapuriyhtiöitä ja ne sijaisevat aivan kehäradan varrella lähellä juna-asemaa. Taloyhtiöt sijaisevat hyvien kulkuyhteyksien varrella ja monipuolisten palvelujen lähellä rauhallisella alueella.

Vantaan Kivistö on luonnonläheistä kulttuuriseutua ja alueen rakentamisessa onkin huomioitu uudenlainen kaupunkirakentaminen sekä kestävän kehityksen eri näkökulmat, kuten viheralueet, ekologisuus ja asuntorakenteen monimuotoisuus.

Asunnoissa on tavanomaista korkeampi huonekorkeus. Lisäksi suuret ikkunat ja kokolasiset parvekeovet tuovat asuntoihin paljon luonnonvaloa ja avaruutta.

PihlaPRO on toimittanut sekä Asunto Oy Victorian että Asunto Oy Auroran kohteisiin kaikki ikkunat ja parvekeovet.

Katso oheiselta videolta kohde-esittely rakenteilla olevasta Asunto Oy Aurorasta ja vierelle kohoavasta Asunto oy Victoriasta.

Ammattilaiskirjeestä lisää inspiraatiota omien kohteiden toteuttamiseen

Arkkitehdeille ja muille suunnittelu- ja rakennusalan ammattilaisille suunnattu uutiskirjeemme tarjoaa ajankohtaisia asiantuntija-artikkeleita, tietoa tuoteinnovaatioista ja -kehityksestä sekä mielenkiintoisia referenssikohteita.

Muita mielenkiintoisia referenssejämme