TURKU – LEHTO: Turun Herttuankulma

Uusi yhteisöllinen asuinalue, Turun Herttuankulma, rakentuu Turun sataman lähistölle leppeän meri­tuulen hellit­täväksi. Alueelta on vain parin kilometrin matka Turun keskustaan ja viihtyisään jokirantaa.

Lehto Group Oy:n rakemat kohteet Turun Herttuankulmaan ovat Turun Moment, Astor, Armiro ja Portino. Kyseiset taloyhtiöt kattavat yhteensä 347 asuntoa, joihin PihlaPRO on toimittanut ikkunat sekä parvekeovet.

Katso oheiselta videolta kohde-esittely Turun Herttuankulman Lehdon kohteista.

Uuden asuinalueen on suunnitellut arvostettu Lundén Architecture Company. Lundén Architecture Company kertoo, että rakennukset linkittyvät tunnelmaltaan osaksi alueen teollista perintöä tiili­julkisivuineen ja isoine lasi­pintoineen.

Miljöö tulee olemaan vaikuttava yhdistelmä vanhaa sekä uutta. Alueen nimi juontaa juurensa Juhana-herttuasta, joka asui samalla alueella 1500-luvulla. Juhana asui Turun Linnassa, joka sijaitsee aivan Herttuan­­kulman alueen naapurissa. Elämä Herttuan­­­kulmassa tulee tarjoamaan aitoa yhteisöl­­lisyyttä ja hauskoja aktiviteetteja.

Ammattilaiskirjeestä lisää inspiraatiota omien kohteiden toteuttamiseen

Arkkitehdeille ja muille suunnittelu- ja rakennusalan ammattilaisille suunnattu uutiskirjeemme tarjoaa ajankohtaisia asiantuntija-artikkeleita, tietoa tuoteinnovaatioista ja -kehityksestä sekä mielenkiintoisia referenssikohteita.

Muita mielenkiintoisia referenssejämme