LOHJA – OJARANNAN RAKENNUS: TA-Asumisoikeustalo Sahapiha 6

Asuntomessut2021 Lohja_TA-Asumisoikeus Oy

Lohjan Asuntomessujen Kumppanuuskortteliin rakentui TA-Asumisoikeus Oy:n asumisoikeuskerrostalo. TA-asumisoikeustalo on ekologinen ja laadukas kuusikerroksinen talo, jossa on 34 energiatehokasta ja modernia asumisoikeusasuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat noin 40-neliöisistä kaksioista yli 80-neliöisiin neljän huoneen asuntoihin.

Ekologisen talon asunnoissa ei ole omia huoneistokohtaisia saunoja, mutta talon ylimmässä kerroksessa on viihtyisä yhteissauna. Saunasta pääsee vilvoittelemaan kattoterassille ja nauttimaan upeista Lohjanjärven järvimaisemista.

PihlaPRO toimitti Sahapiha 6, kohteeseen avattavat MSE1 -puualumiini-ikkunat sekä 1-lehtiset parvekeovet. PihlaPROn ympäristöytävälliset tuotteet sopivatkin kohteen vastuullisuus-näkökulmaan, sillä Ikkunoiden päämateriaalina käytämme FSC / PEFC -sertifioitua puuta, joka tekee ikkunasta huomattavasti ympäristöystävällisemmän. Käytämme myös vain Skandinaviassa vesivoimalla tuotettua alumiinia ja käytämme esimerkiksi ainoastaan sertifioitua hiilineutraalia sähköä. Lisää ympäristöteoistamme voit lukea täältä

Sahapiha 6 voitti Lohjan Asuntomessujen ja Lohjan kaupungin lanseeraaman Vihreä teko -kilpailun, jolla haluttiin kannustaa messukohteita ottamaan huomioon talojen ilmastonäkökulma. Sahapiha 6 on A-energialuokan kerrostalo, jossa on automaattinen huoneistokohtainen kaukolämmönkulutus, aurinkopaneelit, sähköautojen latauspisteet, sekä viherkatto ja kattopuutarha.

Ammattilaiskirjeestä lisää inspiraatiota omien kohteiden toteuttamiseen

Arkkitehdeille ja muille suunnittelu- ja rakennusalan ammattilaisille suunnattu uutiskirjeemme tarjoaa ajankohtaisia asiantuntija-artikkeleita, tietoa tuoteinnovaatioista ja -kehityksestä sekä mielenkiintoisia referenssikohteita.

Muita mielenkiintoisia referenssejämme