Tee vastuullisuusteko ja osta työtä Suomeen

Suomalaisen Työn Liiton järjestämää Osta työtä Suomeen -päivää vietetään nyt 3.12.2021 seitsemättä kertaa suomalaisen työn kunniaksi. Päivän tarkoituksena on muistuttaa suomalaisia kuluttajia suomalaisen työn tärkeydestä ja kotimaisten tuotteiden sekä palveluiden valintojen vaikutuksista. Me PihlaPROlla otamme osaa kyseiseen päivään, sillä haluamme olla mukana levittämässä sanomaa suomalaisen työn ja kotimaisten tuotteiden tärkeydestä.

Suomalaisen työn liiton tekemän tutkimuksen mukaan jopa 94% suomalaisista haluaa tukea suomalaista työtä ostamalla kotimaisia tuotteita ja palveluja. Vaikka luku on tutkimuksen mukaan koronan jäljiltä ennätyskorkealla, on silti moni kotimainen yritys ja suomalainen työ ahdingossa. Kotimaista kysyntää tarvitaan enemmän kuin koskaan.

Osta työtä Suomeen -päivän tarkoituksena on herättää kuluttajat miettimään omia kulutusvalintojaan ja saada heidät pohtimaan ostoksiaan suomalaista työtä ajatellen, sillä kotimaisella kuluttamisella on suuri työllistämisvaikutus. Mikäli jokainen sumalainen ostaisi 10 eurolla kuussa lisää kotimaisia tuotteita, syntyisi Suomeen vuoden aikana 10 000 uutta työpaikaa.

Työllisyyden lisäksi kotimaisen tuotteen tai palvelun valinta on iso vastuullisuusteko. Kotimaiset valmistajat ja palveluntarjoajat luovat työpaikkoja Suomeen ja siten vahvistavat Suomen taloudellista asemaa sekä hyvinvointia.

PihlaPRO on vahvasti kotimainen. Matka Suomen suurimmaksi ikkunamerkiksi alkoi jo vuonna 1939 Eskolan kylästä. Vielä tänäkin päivänä PihlaPROn laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan Eskolan tehtaalla sertifioidusta puusta. Tuotteistamme tuotteistamme huokuu vuosikymmenten tuotekehitys sekä puusepäntyön kokemus.

Meillä PihlaPROlla työskentelee työntekijöitä monissa erilaisissa rooleissa, kuten ikkunanvalmistuksessa, operaattoreina, työnjohdossa, tuotekehittäjinä, insinööreinä, projektipäälliköinä, myyjinä, asiantuntijoina, johtajina, esihenkilöinä, johtoryhmän jäseninä sekä monissa muissa rooleissa. Valitsemalla kotimaiset PihlaPRO ikkunat ja ovet, tuet suomalaista työllisyyttä ja tuotantoa.

Kaikki PihlaPROn tuotteet ovat luonnollisesti Avainlippu -alkuperämerkittyjä. Kotimaiset tuotteet ja palvelut tunnistatkin Avainlippu -alkuperämerkistä. Kotimaiset Avainlippu -yritykset löydät Suomalaisen Työn Liiton sivulta https://sinivalkoinenvalinta.suomalainentyo.fi/

Haluammekin kannustaa jokaista ostamaan kotimaista suomalaista työtä ajatellen. Me tarvitsemme Suomessa töitä tänään ja tulevaisuudessa. Tee siis sinäkin vastuullisuusteko ja osta työtä Suomeen!