Marraskuun Gubbe -terveiset

Marraskuussa kummivanhuksemme pääsivät ihastelemaan lumisia maisemia ja odottamaan joulua. Yhdessä Gubbejen kanssa on nautittu yhteisistä kahvihetkistä, naurettu ja tehty käsitöitä.

Kummivanhus Aune ja Reetta-Gubbe

Käynnit ovat pitäneet sisällään…
nauruntäyteisiä keskusteluja, joulufiilistelyä ja ensilumen ihastelua!

Gubben mukaan marraskuun kohokohta on ollut…
”Eräällä tapaamiskerralla Aune oli hyvällä mielellä, kertoi virnuillen monia hauskoja juttuja ja minäkin kerroin hänelle. Juteltiin hiihtämisestä, Aunen lastenlastenlapsista, koiravieraasta, uudesta päiväpeitosta ja meidän villapaidoistamme. Toisella kertaa käytiin pitkästä aikaa ulkona, työnsin Aunea pyötätuolissa pienen lenkin. Katseltiin rakenteilla olevia taloja ja nähtiin joitain koiria. Ulkoilun jälkeen Aune nukkui pienet päiväunet, mutta väitti niiden jälkeen ettei ole nukkunut vaan maannut vaan!”

Kaksikon puheenaiheena on ollut…
Talven tulo, lumettomuus, joulunodotus, koirat, vanhat sanat, nukkuminen, vierailijat ja vointi!

Gubbe kuvailee tunnelman olleen…
Fiilis on ollut iloinen ja nauravainen. Käyntien jälkeen molempia hymyilyttää!

Kummivanhus Kaarina ja Eerika-Gubbe

Käynnit ovat pitäneet sisällään…
Nauruntäyteisiä keskusteluja, kauppareissuja, ensilumen ihastelua, keskusteluja kahvipöydän ääressä, lehtien ja kirjojen lukemista ja käsitöitä!

Gubben mukaan marraskuun kohokohta on ollut…
”Marraskuussa kohokohtia ovat olleet jutteluhetket kahvipöydän ääressä! Olemme jutelleet kaikenlaista. Esimerkiksi yhteisistä muistoistamme ja Kaarina on kertonut, että on niin kiitollinen kun käyn kylässä!”

Kaksikon puheenaiheena on ollut…
Olemme puhuneet mm. Kaarinan nuoruudesta ja sota-ajoista. Myöskin nykyisestä maailmanmenosta ja ihan arkipäiväisistä jutuista. Minun koulustani tai siitä miten Kaarinan viikko on sujunut. Olemme ihastelleet talvista ilmaa ja jutelleet myös vanhuudesta ja muistin heikentymisestä.