Maaliskuun Gubbe -terveiset

Maaliskuussa kevät alkoi jo näyttäytyä päivittäin paistavana aurinkona, linnunlauluna ja hiljaa kuivuvina katuina. Kumivanhuksemme Aune sekä Eeva Gubbeineen nauttivat alkaneesta keväästä ulkoilun ja yhdessäolon merkeissä.

Osallistuimme yli vuosi sitten vanhuspalveluyritys Gubben onnellinen vanhuus -kummitoimintaan, jonka avulla autetaan yksinäisiä vanhuksia ja työllistetään nuoria merkityksellisen työn pariin. Olemme päättäneet jatkaa tärkeää yhteistyötämme Gubben kanssa ja jatkamme siis Aunen ja Eevan Gubbekummeina tämänkin vuoden ajan.

Yrityksemme kummivanhukset ovat 87-vuotias Eeva sekä 85-vuotias Aune. Heidän Gubbe-sydänystävinään toimivat 16-vuotias Elina ja 22-vuotias Reetta. Alta voit lukea ilahduttavat terveiset Eevan ja Elinan, sekä Aunen ja Reetan tapaamisista helmikuun ajalta.

Kummivanhus Eeva ja Elina-Gubbe

Maaliskuussa Eeva sai nauttia kovaa vauhtia lähestyvästä keväästä: pidemmistä päivistä, linnunlaulusta sekä talven jälkeen heräilevästä luonnosta. Eeva ja hänen Gubbensa Elina ovat nauttineet yhdessä kauniista kevätpäivistä.

Helmikuun gubbeilu -tauon jälkeen kaksikko on päässyt jälleen tapaamaan toisiaan maaliskuussa. He ovat käyneet läpi ajankohtaisia aiheita sekä molempien viime aikaisia kuulumisia. Ihastuttava Elina -Gubbe on lukenu Eevalle myös jälleen lehtiä ääneen. Kohtaaminen pitkästä aikaa on ilahduttanut sekä Eevaa että Elinaa.

Eeva on ollut kovin iloinen ja ilahtunut Gubbensa seurasta, vaikka väsymys onkin häntä hieman painanut.

Kummivanhus Aune ja Reetta-Gubbe

Myös Aunelle maaliskuu on tuonut ilonpilkahduksia alkavasta keväästä ja se jos mikö on ilahduttanut kummivanhustamme Aunea ja hänen Gubbaan Reettaa. Ihana ilma on houkutellut heidät useaan otteeseen nauttimaan ulkoilmasta.

Ystävykset ovat jälleen päässeet viettämään aikaa yhdessä. Kaksikolla on ollut paljon pitkiä keskusteluja, joiden puheenaiheena on ollut mm. kevät, hiihtoloma sekä hiihtäminen. Ulkona ystävykset ovat jälleen käyneet rentouttavilla kävelyillä. Aurinko on paistanut ja kaksikko on bongaillut sorsiakin matkalta! Kävelyn ohessa on hoitunut myös ruokaostokset sekä asiat apteekkiin. Aunen luona ystävykset ovat keittäneet teetä ja maistelleet Gubben tuomia herkullisia vegaanisia korvapuusteja.

Aune on ollut käynneillä virkeä ja iloinen. Erityisesti ulkoilu on piristänyt häntä kovasti ja siitä hän onkin kiitellyt Gubbea. Ilman Gubbea kun hän ei ulos oikein itsekseen pääse.