Liiketoimintamme on vastuullista

Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää tuotteitamme ja palveluitamme siten, että kuljemme lähemmäksi kohti kestävän kehityksen tavoitteitamme. Emme tyydy ainoastaan oman toimintamme kehittämiseen, vaan yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa pyrimme parantamaan koko arvoketjun toimintaa yhä vastuullisemmaksi.

Vastuullinen liiketoiminta tapahtuu yhdessä

Liiketoiminnan eettisyys on meille itsestäänselvyys. Emme hyväksy korruptiota tai minkäänlaisia epäeettisiä liiketoimintatapoja työntekijöiltämme tai yhteistyökumppaneiltamme. Rakennusala on erittäin herkkä suhdannevaihteluille, jonka vuoksi taloudellinen vakavaraisuutemme ja hyvä kannattavuutemme ovat voimavaroja haastavissakin talousolosuhteissa. Tuotantotoimintamme tapahtuu pienellä paikkakunnalla, jonka yksi suurimmista työllistäjistä olemme. Aktiivisena työllistäjänä tuemme lisäksi paikallisia yhteisöjä esimerkiksi lasten ja nuorten urheilua ja työllistämme työntekijöidemme perheiden nuoria mahdollisuuksien mukaan.

Eettiset ohjeet
ohjaavat toimintaa

Olemme laatineet eettiset ohjeet*, joita jokainen työntekijämme sekä yhteistyökumppanimme sitoutuu noudattamaan toimiessaan kanssamme. Vaadimme jokaiselta työntekijältämme sekä yhteistyökumppaniltamme eettisten ohjeiden* (code of conduct) allekirjoittamista. Allekirjoittamalla eettiset ohjeet kumppanimme sitoutuvat kyseisten toimintatapojen noudattamiseen, kuten ettei lapsityövoimaa käytetä tai korruptiota hyväksytä. Järjestämme henkilöstöllemme eettisiin ohjeistuksiin liittyvän koulutuksen vuosittain. 


*Alkuperäiset eettiset ohjeet Inwido.com

Taloudellisesti vakaa
yrityskansalainen

Meillä PihlaPROlla on vankka taloudellinen pohja, jolloin kannattavuus pysyy hyvällä tasolla haastavissakin talousolosuhteissa. Positiivisen taloudellisen tuloksen seurauksena yrityksemme maksaa yhteisöveroja ja pystyy myös muuten panostamaan yhteisöihin, joissa se toimii. Vakavaraisuutemme luo pitkän aikavälin etuja myös kanssamme toimiville yrityksille ja yhteisöille. Vakavaraisuutemme mahdollistaa asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme riskittömän toimimisen kanssamme, sekä kannattavan ja kestävän kasvun yhtiöllemme. 

Aktiivinen
yhteisöjen jäsen

Olemme aktiivinen kunnan jäsen tuotantopaikkakunnallamme Eskolassa. Olemme tehdaspaikkakuntamme yksi suurimpia työllistäjiä ja luommekin siis pienemmälle paikkakunnalle useita työpaikkoja. Työllistämme aina mahdollisuuksien mukaan työntekijöidemme lapsia esimerkiksi kesätöihin. Tällä tavalla haluamme tukea perheitä ja auttaa nuoria pääsemään työelämään kiinni.

Varmista, että käytössäsi on ajankohtaisin tieto työsi tukena!

Kestävä kehitys ja nykyteknologia luovat uusia vaatimuksia myös ikkunoille. Arkkitehdeille ja muille suunnittelu- ja rakennusalan ammattilaisille suunnattu uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla alan innovaatioista, BIM-objektien ja tuotekorttien päivityksistä sekä tulevista webinaareista.