Henkilötarina
Jenna Rahkonen

Jenna on aloittanut Pihla Group -uransa kesätyöntekijänä PihlaPron tehtaalla Kannuksessa. Eskolan tehdas Kannuksessa on paikallisesti tunnettu ja arvostettu työnantaja. Siitä syystä Jennakin päätti hakea meille aikoinaan kesätöihin ikkunan valmistukseen.

Kesätyöt osoittautuivat mielekkäiksi ja Jennaa jäi mietityttämään, josko hän voisi saada jotain vakituisempaa tehtävää Eskolan tehtaalta. Nyt 4-vuotta Jenna on työskennellyt Eskolan lähettämössä, jota kautta PihlaPron ikkunoita laitetaan matkaan eri kohteisiin ympäri Suomen. Lähettämössä laaditaan rahtikirjoja, täytetään lähetysluetteloita ja tehdään muita lähetysjärjestelyjä. Työ on riittävän haastavaa ja monipuolista, mikä saa Jennan motivoitumaan työhönsä aina uudelleen. 

Se, mitä Jenna työpaikassaan arvostaa on se, että itseään saa ja on lupa kehittää. Tästä rohkaistuneena Jenna onkin juuri aloittanut tradenomin opinnot, joita suorittaa monimuotona työn ohella. Uudella koulutuksella ja innolla Jenna toivoo avaavansa vielä lisää ovia urapolullaan. Vaikka opiskelut ovat tuoneet elämään intoa uuden oppimisesta, on ne myös melko haastavia ja raskaita. Jenna arvostaakin sitä, että työnantaja joustaa arjessa ja osaamisen kehittämistä arvostetaan. 

Nykyisessäkin työssään Jenna viihtyy mainiosti. 

Meillä on täällä ihan oma henki. Se vaikuttaa viihtyvyyteen ja jaksamiseen merkittävästi.