Helmikuun Gubbe -terveiset

Helmikuu meni hujauksessa kummivanhuksemme Aunen viettäessä jälleen aikaa Gubbensa seurassa. Valitettavasti toinen kummivanhuksemme Eeva ei päässyt koronarajoitusten takia tapaamaan Gubbeaan, mutta onneksi rajoitukset ovat nyt maaliskuussa jo purettu ja tapaamiset voivat jatkua tuttuun tapaan.

Osallistuimme yli vuosi sitten vanhuspalveluyritys Gubben onnellinen vanhuus -kummitoimintaan, jonka avulla autetaan yksinäisiä vanhuksia ja työllistetään nuoria merkityksellisen työn pariin. Olemme päättäneet jatkaa tärkeää yhteistyötämme Gubben kanssa ja jatkamme siis Aunen ja Eevan Gubbekummeina tämänkin vuoden ajan.

Yrityksemme kummivanhukset ovat 87-vuotias Eeva sekä 85-vuotias Aune. Heidän Gubbe-sydänystävinään toimivat 16-vuotias Elina ja 22-vuotias Reetta. Alta voit lukea ilahduttavat terveiset Eevan ja Elinan, sekä Aunen ja Reetan tapaamisista helmikuun ajalta.

Kummivanhus Aune ja Reetta -gubbe

Helmikuussa saatiin nauttia lisääntyvästä valon määrästä, kauniista lumikerroksista, jännittävistä Olympialaisista sekä paukkuvista pakkaspäivistä. Myös kummivanhuksemme Aune ja hänen gubbensa saivat nauttia ihanasta talven ajasta.

Ihana kaksikko on viettänyt Ystävänpäivää yhdessä katsoen Olympialaisia sekä tehden kävelylenkin torinrantaan, missä ystävykset nauttivat auringonpaisteesta. Kaksikko on ulkoillut kuukauden aikana todella paljon ja myös tuolijumppaa on tullut harrastettua! Puheenaiheensa kaksikolla on ollut mm. lumen määrä, Olympialaisten lahit sekä gubben päivä pulkkamäessä. Aune on esitellyt gubbelleen myös omia taulujaan ja ystävykset ovat myös testanneet Aunen palovaroittimen toimivuutta.

Aune on kertonut Reetta -gubbelle yhteisten ulkoilujen todella piristävän häntä. Aune on ollut käynneille oma hassutteleva itsensä, vaikka hän onkin potenut hieman yksinäisyyttä. Gubbelle hän on kovin kiitollinen heidän yhdessä viettämästään ajasta!

Kummivanhus Eeva ja Elina -gubbe

Kummivanhuksemme Eeva ja hänen ihastuttava gubbensa Elina eivät valitettavasti ole päässeet helmikuun aikana tapaamaan tavalliseen tapaan, sillä Eevan hoivakodin koronarajoitukset ovat olleet kovin tiukkoja. Nämä rajoitukset ovat onneksi helpottaneet nyt maaliskuussa, ja käynnit jatkuvat nyt normaaliin tapaan. Toteutumattomat käynnit tullaan tietysti korvaamaan lisäkäynneillä!

Eeva odotteli kovasti Elinan saapumista, jotta he pääsisivät viettämään yhdessä aikaa, sillä Elinan seura piristää mieltä niin kovasti!