Eskopuu on nyt PihlaPRO

Tunnetut ikkunabrändit Eskopuu ja Pihla yhdistyivät vuoden 2018 alussa, ja Eskopuun ikkunoista ja ovista tuli samalla PihlaPRO-tuotteita.

Muutos tekee Pihlasta Suomen suurimman kotimaisen ikkunamerkin. Pihlan tunnettuuden uskotaan tukevan myös rakennusliikkeiden omaa markkinointia. Laadukkaat tuotteet, toimitusvarmuus, asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi hiotut myynti- ja toimitusprosessit sekä asiantunteva henkilöstö säilyvät ennallaan.

Eskopuulta tuttu myynti- ja projektiorganisaatio kuuluu Inwidon teolliseen myyntiin ja palvelee ammattilaisia entiseen tapaan. Sekä rakennusteollisuuden PihlaPRO- että kuluttajien Pihla-tuotteet valmistetaan myös jatkossa Pihla Groupin  Kannuksen ja Ruoveden tehtailla.

PihlaPRO ja Pihla ovat Suomen ja Euroopan suurimman ikkuna- ja ovivalmistaja Pihla Groupin tuotemerkkejä. Pihla Group Oy valmistaa ikkunoita ja ovia Suomessa myös Tiivi-, Profin-, Klas1-, Sydänpuu-tuotemerkeillä. Pihla Group Oy:n omistaa Inwido AB, joka toimii lisäksi mm. Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Virossa, Saksassa, Puolassa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa.